Újabb fontos funkciók vették fel a munkát tartalomkezelő rendszeremben:
  • Keresés szövegre, címkére.
  • Hashtagek, címkék teljeskörű kezelése.
  • Címkefelhő menü.
Részletes keresési funkció került bevezetésre a rendszerben, mely az egész webhelyen biztosítja szövegrészletek, címkék keresését. A keresést az egyes modulok bonyolítják a saját maguk által meghatározott területeken. Jelenleg két modul biztosít ilyen lehetőséget:
  • Core modul: hírek, cikkek címében, szövegében, hozzászólások szövegében.
  • Fotógaléria (sgallery) modul: kategóriák, albumok, képek leírásában.
A keresés minden helyen (a modulok által meghatározott helyeken), illetve csak kiválasztott területeken, kiválasztott idő intervallumban történhet. A keresési eredményekben a keresett kulcsszavak kiemelésre kerülnek.

Hírek, cikkek létrehozásakor, a megadott címkék külön rögzítése történik, hozzászólás beküldésekor ezek hashtag szűrés ( #címke ) folyamán kerülnek meghatározásra és tárolásra. A címkék tárolása hatékony, gyors hozzáférést biztosít azok keresésekor. A core modul részeként új, címkefelhő menü készült, mely a rögzített címkék alapján jeleníti meg a legnépszerűbb tageket, legyen az hír, cikk, vagy hozzászólás szövegébe írt hashtag. A címhefelhőbe kattintva a kiválasztott címkére irányuló keresési eredmények jelennek meg, ahol lehetőség van a találatok böngészésére, szűkítésére.

A webhelyen HTML-ként megjelenített szövegekben kiemelésre kerülnek a hashtagek ( #storm ), a felhasználói hivatkozások ( @sulyokg ), az URL linkek ( - klikk ide - ), és az e-mail címek ( ). Ez utóbbiak spambot biztosan kerülnek megjelenítésre. A kiemelés módja természetesen theme-ről theme-re változhat.